Зареждане

Мендез очаква война между Кормие и Миочич

Мендез очаква война между Кормие и Миочич
Публикувано на: Юли 9, 2020 в 14:54 ч
Треньорът на Даниел Кормие, Хавиер Мендез очаква война в третата битка между своя боец и шампионът Стипе Миочич. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 252, което ще се проведе през август. Вече станахме свидетели на две битки между тях. Първия бой Кормие успя да го вземе с нокаут в първия рунд.

Във втората битка, която се проведе миналата година Кормие доминираше, но в 4-тия рунд Миочич го засипа с удари в тялото и успя да го нокаутира. Сега предстои трети дуел, който ще бъде последен в кариерата на DC и той няма да подцени шампиона. Мендез очаква една война, в която неговия боец ще бъде фантастичен:

Това ще бъде едно страхотно завръщане за Кормие. Ще бъде фантастично. Той вече го показва в своите спаринги и граплинг. Ние очакваме война в третата битка със Стипе Миочич. Ще е глупаво да не очакваме война в битка с боец като Стипе. Това момче е шампион с причина. 

Той има няколко загуби и знае как да се приспособи. Вижте какво направи в битката срещу Нгану. Успя да се приспособи. Той усети силата на това момче и се приспособи. Миочич е страхотен човек и шампион. Трябва да се приспособим към това, което Стипе притежава, защото в протичен случай сме в беда.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес