Зареждане

Мъж влезе като фен на ММА събитие - излезе като шампион

Мъж влезе като фен на ММА събитие - излезе като шампион
Публикувано на: Октомври 9, 2017 в 11:00 ч

ММА състезанието Juis de Fora Fight 18 приключи с доста интересна история. Скромен фен на бойните изкуства дойде да гледа събитието, но си тръгна като шампион.

Главната среща на вечерта бе планирана да бъде битката между Carlos Eduardo Rufino и CLaudinei Kall за титлата в полусредната категория. Rufino обаче се яви много тежък на кантара. Недоволен от ситуацията Kall реши да се оттегли от битката - разбира се, в последния момент.

Luis Felipe Alvim, 22-годишен фен на ММА с приличен опит в муайтай, беше дошъл в залата, за да подкрепи свои приятели, които участват в събитието. При научаване на новината, че главното събитие е на път да пропадне, Alvim изявява желание да замести Kall.
 
"Казах на Felipe Silva (треньорът на Alvim), че искам да се бия. Да направя шоу. Но организаторите вече бяха намерили заместник. 40 минути преди главното събитие той обаче се уплашил и те ми предложиха двубоя."

В битката Alvim успява да вземе победа и да си тръгне с титлата.
 
"Той ме свали и нанесе няколко силни удара. Тогава си помислих 'леле, какво по дяволите правя тук'. После обаче успях да го заключа с триъгълник и се надявах да се предаде преди края на рунда."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес