Зареждане

Майката на Ислам Махачев не гледа битките му

Майката на Ислам Махачев не гледа битките му
Публикувано на: Юни 9, 2024 в 10:00 ч
Бащата на Ислам Махачев, Рамазан, разкри, че майката на шампиона на UFC в лека категория никога не е била свидетел на битките на сина си на живо. Този удивителен факт излезе наяве по време на скорошно интервю на летището, където Махачeв беше посрещнат като герой в Махачкала, Русия.

След впечатляващата си защита на титлата, Ислам влезе в историята на UFC, като изравни рекорда за всички времена за защити на титлата в лека категория в промоцията. Бащата на шампиона беше сред интервюираните и на въпрос дали с  майката на Махачев са гледали битката, Рамазан разкри, че майка му никога не го гледа.

Ето какво точно каза Рамазан:

„Майка му никога не го прави. Тя дори напуска къщата по време на битките му, независимо дали е ден или нощ. Тя отсъства за час-два.", сподели бащата на шампиона.

Това удивително признание подчертава степента на безпокойството на майката на Махачев, когато става въпрос да гледа как нейният син се състезава в октагона. Не е необичайно членовете на семейството на бойци да изпитват стрес и притеснение по време на битки.

Майката на Махачев го извежда на съвсем ново ниво, като избягва събитието напълно.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес