Зареждане

Майкъл Пейдж настоява за реванш с Дъглас Лима

Майкъл Пейдж настоява за реванш с Дъглас Лима
Публикувано на: Май 11, 2021 в 00:00 ч
Майкък Пейдж настоява да получи нов шанс за битка с Дъглас Лима, който му отне непобедения статут. Преди няколко дни "Venom" записа поредната си впечатляваща победа под банера на Bellator. Той се справи с Дерек Андерсън и му счупи брутално носа, след което Андерсън не успя да продължи боя.

Пейдж навлезе в серия от 5 поредни победи, от които 4 с нокаут. Майкъл вече е с рекорд 19-1 в ММА и печели 15 от срещите си с приключване. Преди 2 години той срещна Дъглас Лима на полуфинал от турнира в полусредна категория.

Тогава Лима успя да нокаутира брутално Пейдж и отиде на финал, където спечели титлата. В началото на следващия месец Лима ще брани титлата си срещу Ярослав Амосов, а Пейдж иска да се бие с този, който победи:

Правя нещата с лекота и така карам моите съперници да изглеждат като слабаци. Вече съм приел това. Аз съм на мисия за един човек и той е Дъглас Лима. Това би трябвало да е следващата битка. Аз съм на такава позиция. Сега съм номер 2 в класирането на Bellator и след победата ми трябва да стана номер 1. 

Лима има уредена битка и този, който загуби трябва да заеме второто място, а аз да получа шанс за титлата. Заслужавам шанс. Някои от бойците, с които се бих са невероятни атлети, но моя стил променя начина, по който изглеждат. 

Ще успее ли Пейдж да се справи с Лима ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес