Зареждане

Майкъл Чандлър за Макгрегър: Знам, че мога да го убия!

Майкъл Чандлър за Макгрегър: Знам, че мога да го убия!
Публикувано на: Март 7, 2023 в 00:00 ч
Трикратният шампион на Bellator и бивш претендент за титлата на UFC, американският ветеран Майкъл Чандлър даде категорична прогноза за двубоя си с Конър Макгрегър. Наскоро стана ясно, че двамата са се спречкали по време на участието им като треньор в The Ultimate Fighter.

Дейна Уайт разкри, че нещата са били доста сериозни. Явно Макгрегър и Чандлър е трябвало да бъдат разтървавани. Уайт сподели, че двамата бойци вече не се харесват, а това ще добави интрига към битката им. За съжаление ще чакаме до 30-ти май, за да видим началото на TUF 31.Битката между Конър и Чандлър ще се проведе вероятно през есента. И докато много хора се чудят какво ще стане в срещата, то Чандлър прогнозира приключване във втория рунд в негова полза.

„Хората искат да видят как най-голямата звезда и икона на смесените бойни изкуства се завръща и нарязва някого на парчета. Това създава интриги. Създава мистика около него, за да си върнем задниците на седалките.

Това ни трябва. И ще ви кажа, че няма да стане. Виждал съм достатъчно от Конър през последните няколко седмици, за да знам, че не само ще го бия, но и ще го убия със собствените си ръце.

Ще направя каквото си поискам. Независимо дали в стойка или на земята, ще го довърша във втория рунд. Ето моята прогноза.“, каза Чандлър пред медиите.


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес