Зареждане

Майкъл Чандлър отказа битка с Махачев за UFC 254

Майкъл Чандлър отказа битка с Махачев за UFC 254
Публикувано на: Октомври 11, 2020 в 02:00 ч
Бившият шампион на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър отказа да се бие с кратко предизвестие срещу Ислам Махачев. Преди няколко дни Рафаел дос Аньос се оттегли от боя с Махачев, който е планиран за UFC 254 в края на този месец. Причината беше положителна проба за коронавирус. Махачев се разочарова от оттеглянето на бразилеца и предизвика всички топ бойци в лека категория, сред които и Чандлър.

Преди няколко седмици Майкъл подписа с организацията и Дейна Уайт го сложи резерва на главната битка за титлата между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи. Това е голямо уважение за Чандлър, който иска да се бие с топ бойците, а не с някой, който не познава и е извън топ 10 на лека категория. Ето какво каза бившия шампион в чат на живо в социалните мрежи:

Не искам да покажа неуважение, но не знаех кой е този Махачев. Не знам кой е той. Ислам е останал без съперник заради положителна проба за коронавирус на Рафаел. Нима това означава, че трябва да приемам битката с него ? Той е номер 12 в ранглистата. 

Имаше оферти за битки с Дъстин Поарие и Тони Фъргюсън, но те отказаха. Аз съм резерва на главната битка за титлата. UFC искат от мен да се бия с бойците от топ 5 на категорията. 

Няма как да се бия с 10 дни предизвестие срещу боец, който е номер 12 в ранглистата. Ще победя Фъргюсън, Поарие или някой от топ 5, без значение дали ви харесва. В следващата една година ще стигна до титлата и ще съм вашия шампион в лека категория. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес