Зареждане

Майкъл Чандлър: Няма да съм като Бен Аскрен в UFC

Майкъл Чандлър: Няма да съм като Бен Аскрен в UFC
Публикувано на: Януари 22, 2021 в 05:00 ч
Бившият шампион на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър вярва, че няма да е като Бен Аскрен в своята кариера в UFC. Чандлър ще направи дебют този уикенд в Абу Даби и ще се бие срещу Дан Хукър. Двамата са подглавна битка на UFC 257, което ще се проведе на остров Яс. Майкъл идва с много добра визитка, но сега ще трябва да се докаже на най-високото ниво в играта.

Преди време и Бен Аскрен влезе в UFC с много силна визитка, но в крайна сметка не оправда доверието, което му гласуваха. Аскрен навлезе в серия от 2 поредни загуби и беше нокаутиран за 5 секунди от Масвидал, което стана рекорд за най-бърз нокаут в историята на UFC.

В крайна сметка Бен се оттегли от ММА, а сега е време да видим какво ще направи Чандлър. Ето какво сподели Майкъл за това, което очаква в организацията:

Добре запознат съм с битките на Бен Аскрен в UFC. Той повече лаеше, отколкото хапеше в своята кариера за UFC. Mисля, че записа 1 победа и 2 загуби в организацията. Мисля, че той вече спи спокойно, защото успя да се пробва в UFC. Tой даде най-доброто от себе си, но нямаше късмет. 

Предстои да видим каква ще е историята на Майкъл Чандлър в UFC. Вярвам, че ще бъде по-различна от тази на Бен Аскрен. Това не ме прави по-добър или по-лош от него. 

Той ми е добър приятел и като един по-голям брат. Ще видим моята история каква ще бъде. Много хора ме сравняват с него. Ще видим какво ще направя аз в UFC.

Ще успее ли Чандлър да се справи по-добре от Бен Аскрен в UFC ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес