Зареждане

Майкъл Биспинг разкри кой е най-големият измамник в бойните спортове

Майкъл Биспинг разкри кой е най-големият измамник в бойните спортове
Публикувано на: Април 26, 2023 в 00:00 ч
В скорошно видео в YouTube Майкъл Биспинг направи списък на петте най-мръсни бойци в историята на UFC. Сред изброените имена са Майк Кайл, Роусимар Палхарес и Казуо Такахаши. Името, което оглави списъка, обаче е това, което читателите вероятно очакват.

Майкъл Биспинг назовава "най-големия измамник" в бойните спортове

Най-големият измамник в списъка на Майкъл Биспинг е не кой да е, а Витор Белфорт. "The Phenom" наистина оправдаваше прякора си през първите години от кариерата си, но Биспинг обобщи списъка с нарушения на бразилеца: "стероиди, лицемерие и още стероиди".

"Този човек е най-големият измамник в историята на бойните спортове", каза Биспинг за Белфорт. "И всичко това е предимно свързано със стероидите.

Опитваме се да нокаутираме противниците си в безсъзнание. И ако съзнателно взимаш стероиди през цялото време, тогава нямам никакво уважение към теб. Не уважаваш спорта, не уважаваш себе си, не уважаваш противника си. Това е опасно, отвратително и аз просто не го уважавам.

Витор Белфорт беше един от най-големите измамници. Преди 25 години той се появи на сцената. И тогава беше очевидно. Той имаше тялото на трицератопс. Изглеждаше така, сякаш е приемал толкова много стероиди, че беше безумно. Но той продължи да се бие, защото в началото нямаше тестове за това. И той се справи много добре, стана световен шампион в тежка категория.

Когато Витор се отказа от стероидите, от Невероятния Хълк, той заприлича на използвана чаена торбичка. Той изглеждаше толкова ужасно. Има една снимка, която се вижда много ясно. От едната страна той прилича на Невероятния Хълк. От другата страна изглежда като средностатистически мъж, като баща, който тренира веднъж седмично."


Коментарите на Майкъл Биспинг вероятно са подхранвани от собствената му история с Белфорт. Двамата мъже се биха през 2013 г. в Сао Пауло, като Белфорт спечели чрез нокаут с удар в главата във втория рунд. Биспинг обаче остана с увредено око и винаги е обвинявал употребата на стероиди от Белфорт за травмата, която му е променила живота.

"Отидох там, в Бразилия, за да се бия с този човек, знаех, че е на стероиди, но боецът в мен все още мислеше, че мога да го победя. И това е арогантността, която имаме. Аз си казах: "И какво от това? Е*ал съм го. Не ми пука. Мисля, че все още мога да победя този човек.

И, разбира се, платих най-високата цена, защото в крайна сметка загубих очната ябълка заради този бой, заради удара с крак в главата, който той ми нанесе."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес