Зареждане

Майк Тайсън: Джоунс трябва да се бие с мен, за да изкара пари

Майк Тайсън: Джоунс трябва да се бие с мен, за да изкара пари
Публикувано на: Юни 21, 2020 в 07:00 ч
Легендарният шампион в бокса Майк Тайсън е голям фен на UFC и следи това, което се случва в организацията. Наскоро Джон Джоунс и Хорхе Масвидал влязоха в конфронтация с организацията заради заплатите, които получават. Двамата смятат, че парите им са прекалено малко и искат да получават по-голям дял от пая.

Железния Майк също се включи в темата и смята, че бойците на UFC никога няма да са платени колкото боксьорите. 53-годишния боксьор сподели, че Джоунс трябва да се бие с него в бокса, за да изкара големите пари. Той дори даде за пример Конър Макгрегър, който трябваше да дебютира на ринга, за да направи 100 милиона долара. Ето какво още сподели Тайсън в интервю за FightHype:


Джон Джоунс трябва да се бие с мен, за да изкара някакви супер големи пари. UFC са повече полулярни от бокса, нали ? Имат по-висок рейтинг, нали ? Въпреки това обаче боец на UFC никога няма да получи повече пари от първокласен боксьор. Конър Макгрегър трябваше да влезе в бокса и да се бие с Флойд, за да изкара 100 милиона долара. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес