Зареждане

Майк Пиърс и Сам Стаут критикуват UFC

Майк Пиърс и Сам Стаут критикуват UFC
Публикувано на: Юни 15, 2020 в 10:38 ч
Бившите бойци на UFC, Майк Пиърс и Сам Стаут се присъединиха към останалите, които не са доволни от организацията. В последно време доста бойци критикуват най-голямата ММА организация, защото не им плащали достатъчно. Джон Джоунс и Хорхе Масвидал изригнаха срещу UFC, защото ги карат да приемат големи битки за малки заплати.

Джоунс обяви, че се отказва от титлата си, а Масвидал призова феновете да бойкотират UFC 251, на което ще бъде заложена титлата в полусредна категория. Пиърс и Стаут прекараха дълго време в UFC, но не са очаровани от това. Ето какво споделиха двамата бойци в социалните мрежи за бившата си организация:


Стаут: Платиха ми 4 хиляди долара за първата ми битка в UFC. Организацията стана богата, но въпреки това ни държаха бедни. Ние сме просто стока за тях. Подкрепям Масвидал, Джоунс, Мейнард и всички, които имат топки да се изправят срещу тях. 

Пиърс: Всички знаем истории за този хобит и лайнар - Джо Силва. Един път бях зад сцената и чаках да изляза към клетката. Силва дойде при мен и ми пропомни защо ме е взел в UFC и защо не ме е уволнил. С други думи каза, да се представя така, както иска или ще ме разкара. Хората си нямат идея на какви неща подлага бойците. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес