Зареждане

Майк Пери повече няма да бъде боксова круша в ММА

Майк Пери повече няма да бъде боксова круша в ММА
Публикувано на: Юни 7, 2021 в 00:00 ч
Майк Пери е силно решен да спре да бъде просто боксова круша за съперниците си в UFC. 29-годишният американец започна много добре и печелеше с нокаут в клетката. Той обаче загуби формата си и започна да пада и да се представя зле.

В последните 4 години Майк загуби 7 от последните си 10 битки в UFC. Пери е в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 5 битки. Той пое доста щети в последните си загуби и буквално бива обезобразяван.

В началото на април Пери загуби от Родригес и сега има само 1 оставаща битка в UFC. Ако Пери я загуби, то със сигурност ще го освободят и няма да преподписват с него. В интервю за медиите в САЩ Пери сподели, че ще опита да се подобри:

Бих искал да използвам този момент, за да се извиня на абсолютно всички. Можех да бъде много по-добър от това, което показах. Понякога феновете са задници и аз си казвах, че трябва да печеля само заради себе си и семейството ми. 

Понякога моята приятелка е гадна с мен и аз й казвах, че ще вляза в клетката и просто ще ме удрят в лицето. Сега сериозно трябва да се стегна заради моя син. Ще се опитам. Просто не знам какво се случи. Преди побеждавах, а сега дори не мога да ударя съперниците си. 

Баща ми се обади след последната ми битка и ми каза, че ако ще ме удрят, то поне да им отвръщам. Ще го обмисля в следващия ми лагер. Ще позволя на съперниците да ме събарят, да ме удрят, но този път ще се уверя, че им го връщам. 

Ще успее ли Пери да се подобри ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес