Зареждане

Майк Пери показа как лежи в локва от собствената си кръв

Майк Пери показа как лежи в локва от собствената си кръв
Публикувано на: Януари 5, 2021 в 07:00 ч
Боецът на UFC в полусредна категория Майк Пери стресна феновете с видео, в което лежи на земята в локва от собствената си кръв. 29-годишния американец пусна много постове в социалните мрежи, в които се оплаква от феновете. Той смята, че хората са отвратителни и ги предупреди да не го спират по улиците, ако преди това не му платят.

Имаше и фенове, които се притесняват за неговото психично здраве и по всичко личи, че Пери има сериозни проблеми. Очевидно от неговите постове и видеото личи, че ‘Platinum’ наистина трябва да потърси професионална помощ. Ето част от нещата, които Пери написа, както и видеото, което не е много красиво:

Не съм свободен, нямам време, не искам да говоря, не ме интересува какво имате да кажете. Не се снимам, не питайте как съм, моля ви остави ме на мира, освен ако не искате да ми дадете пари. Дайте ми ги и тогава можете да зададете въпроса си. Феновете и хората не струват. Те нахлуват в твоето пространство, говорят зад гърба ти и не предлагат нищо, освен да ти губят времето. 

Искам да ме оставите на мира с моето семейство. Пиша това, за да ви кажа, че трябва да се съобразявате с маниерите си. Всички вие сте груби, а аз съм само пратеник. Смятате, че заслужавате нещо за гледане или си мислите, че знаете как трябва да действа боецът, когато никога не сте стъпвали на ринга. Само не забравяйте, че никой от вас не би говорил тези глупости на живо лице в лице. 

Вашето място е в Twitter. Хората са отвратителни. Феновете не ни плащат. Компанията го прави. Парите вече са на договорени. Моите истински фенове знаят за какво говоря и гледат от любов. Останалите сте просто завистливи. Без значение какво правя, никога не е достатъчно. Щастлив съм да пролея собствената си кръв.

Пери е с рекорд 14-7 в ММА и за последно загуби от Тим Мийнс в края на миналата година. Майк губи 6 от последните си 9 битки в UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес