Зареждане

Maxim Novoselov се бори с огромен мечок в стил Khabib Nurmagomedov

Maxim Novoselov се бори с огромен мечок в стил Khabib Nurmagomedov
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 03:57 ч
Khabib Nurmagomedov вече не е единственият боец, който може да се похвали с това, че се е борил с мечка. Появи се още един борец на мечки, който се бори с далеч по-впечатляващ индивид. Maxim ‘Mad Max’ Novoselov реши да премери сили с огромен мечок, което определено не е за всеки. Мaxim се изправи срещу огромната мечка в клетка в Сибир и успя да я повали по гръб. Maxim не се страхува от мечката и споделя, че тя се бори срещу себеподобен. Ето какво още сподели Novoselov за своята борба с огромен мечок:


Тази мечка се изправи срещу себеподобен. За мен това беше добър опонент. Неговото тегло беше 250 килограма. Никой от нас не пострада. Мисля, че мечката пострада повече от мен. Рядко се вижда човек-мечка като мен. 


46-годишният бивш затворник Novoselov влиза в клетката на 12-ти октомври в Москва, където руската организация FNG ще проведе събитие. Той ще се бие срещу Dmitry Smolyakov, който преди няколко месеца беше изгонен от UFC.

Novoselov е с рекорд 9-2-1 в ММА и през юни нокаутира в първия рунд Aleksandar Aleksic. Max е в серия от 8 поредни победи и няма загуба от 11 години. Преди няколко месеца той успя да се справи с трима за по-малко от минута в TRUE GYM.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес