Зареждане

Max Holloway: Ще приема битка с Renato Moicano с няколко часа предизвестие

Max Holloway: Ще приема битка с Renato Moicano с няколко часа предизвестие
Публикувано на: Ноември 30, 2018 в 00:01 ч
Днес стана ясно, че Renato Moicano отпада от събитието UFC 231, след като неговия опонент се контузи и от UFC не разполагаха с нужното време да му намерят подходящ опонент. Той все пак ще мине през кантара и ще бъде резерва за главната битка между Max Holloway и Brian Ortega, ако някой от двамата се контузи. И докато има много бойци, които не биха приели смяна на опонент в последния момент, то Max не е от тях:



Аз съм боец и се бия с когото трябва и когато трябва. Ако твърдиш, че си най-добрия в света и вярваш в това, то трябва да си готов да се биеш срещу всеки. Всичко мина успешно и ние все още сме в ‘Blessed Era’. Благодаря на Moicano, че предложи да ме замести, за да си отиде в горещия Хаваи, но не трябва да бърза, защото рано или късно ще се срещнем в клетката. Благодаря за офертата и мога да кажа, че съм готов за всичко. Той е добър пичага и страхотно момче. Нямам търпение да се бия с него в близко бъдеще.

Готов съм да приема битка с Moicano и то с няколко часа предизвестие. Ще се бия с него дори с час предизвестие, няма проблем. Всички си мислеха, че когато приех битката с Nurmagomedov съм бил луд, но трябва да помните, че аз съм боец, който е готов за всеки. Влизам в клетката и ще направя това, което правя най-добре. Хората продължават да ме подценяват и да казват, че всяка една битка е най-трудна за мен, но когато им покажа всички остават изумени. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес