Зареждане

Max Holloway готов да защитава две титли, ако победи Poirier

Max Holloway готов да защитава две титли, ако победи Poirier
Публикувано на: Април 9, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в категория перо Max Holloway получава рядък шанс и този уикенд ще може да стане шампион в две категории едновременно. "Blessed" се качва в лека категория и ще се бие за временната титла срещу Dustin Poirier в главната битка на събитието в Атланта. Преди години Poirier успя да победи Holloway и му нанесе първа загуба, което е допълнителна мотивация за Max да победи. Много хора се интересуват от това, което ще направи Mаx, ако стане шампион в две категории и ето какво каза той:



Сега пред мен имам Dustin и мисля само за него. Чувам, че след тази битка може да последва нова с Khabib през септември, ако спечеля титлата. Ще трябва да седнем и да преговаряме с UFC. Искам да разбера какво ще стане. Един крал защитава трона си. Ще седнем с UFC след тази битка и ще се разберем. Сега най-важен е Poirier. 

Всички говорят за това, че имам рядък шанс и мога да стана един от малкото шампиони в две категории едновременно. Искам да съм шампион, който ще защитава двете си титли, ако спечеля и тази в лека категория. Винаги планът ми е бил такъв.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес