Зареждане

Mauricio Rua обещал на съпругата си, че се оттегля след още 2 битки

Mauricio Rua обещал на съпругата си, че се оттегля след още 2 битки
Публикувано на: Ноември 16, 2019 в 00:53 ч
37-годишният бивш шампион в полутежка категория Mauricio Rua се завръща в клетката след броени часове. Той ще се бие срещу опасен съперник в лицето на Paul Craig в подглавната среща на събитието в Бразилия. "Shogun" е с рекорд 26-11 в ММА и миналата година беше в серия от 3 поредни победи. Той се надяваше на нов шанс за титлата, но загуби с нокаут от Anthony Smith през юли 2018 година и това уби мечтите му.

В края на миналата година Rua все пак се върна на пътя нас победите и нокаутира Tyson Pedro. Така той печели 3 от последните си 4 битки и преди новата среща в Сао Пауло сподели, че обещал на своята съпруга да се оттегли след още 2 битки в ММА:


Моята жена и майка ми са сурови. Имам две оставащи битки и това е истината. Влизам във всяка моя битка с октагона с нагласата, че ще ми е последна. Не знам дали ще има следващ след Paul Craig. Така виждам нещата в момента. Хората продължават да питат, колко още ще се бия. 

Аз ще спра, когато искам да спра. Аз съм единствения боец, който успява да спечели титли в UFC и PRIDE. Аз съм в Залата на славата на UFC, имам си пари и ще спра, когато аз реша. Нямам проблем с такива въпроси, но това е твърде лично. Все още се справям много добре в спарингите. 

Знам, че ако спра сега, то може след време да съжалявам. Предпочитам да се бия още малко, а след това да спра завинаги. Обещал съм на моята съпруга, че имам още 2 битки и спирам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес