Зареждане

Матеуш Гамро: Ще помогна на Порие да бие Сен Дени

Матеуш Гамро: Ще помогна на Порие да бие Сен Дени
Публикувано на: Януари 27, 2024 в 02:00 ч
Матеуш Гамро анализира накратко битката между Дъстин Порие и Беноа Сен Дени, която ще се проведе на UFC 299 през март тази година.

Гамро вярва, че Порие ще спечели срещу Сен Дени и ще нокаутира своя съперник. В същата галавечер Матеуш ще мери сили с Рафаел дос Аньос в лека категория. Порие е аутсайдер срещу Сен Дени, който набра скорост и мнозина го виждат като голяма заплаха. Реално Дъстин не печели нищо от тази битка, защото Беноа дори не е в топ 10 на категорията.

Дъстин обаче прие срещата и Гамро ще му помага, за да бие французина. В момента двамата се готвят заедно и Гамро се надява да се поздравят с победи.

"Не съм гледал много от битките на този французин. Знам, че няколко пъти искаше да се бие с мен. Мисля, че Порие ще спечели, ако го нокаутира в стойка. Не знам как се бие французинът в дългосрочен план. Гледах само битката му с Тиаго Мойсес, която той спечели. 

Бях много изненадан от решението на Дъстин да се съгласи да се бие с него. Радвам се, че ще се бием на едно събитие. Като левичар той ще ми помогне много срещу Рафаел дос Аньос и аз ще се опитам да му помогна колкото е възможно повече. 

Ще се опитам да го подготвя възможно най-добре и искам Порие да спечели.", сподели Гамро.

33-годишният Гамро (23-2, 1 NC) е в серия от две поредни победи и печели 6 от последните си 7 битки в ММА. Той спечели с приключване 13 от своите 23 победи. Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес