Зареждане

Масвидал: Ник Диас не е този, който беше в миналото

Масвидал: Ник Диас не е този, който беше в миналото
Публикувано на: Октомври 4, 2021 в 04:00 ч
Хорхе Масвидал не е доволен от това, което видя при завръщането на Ник Диас. В края на миналия месец Ник се завърна след близо 7 години отсъствие. Той направи реванш с Роби Лоулър и не изглеждаше много добре. Диас беше бавен и не приличаше на себе си.

Това е нормално, защото той беше аут дълго време, а и вече е на 38 години. Ник навлезе в серия от 3 поредни загуби и няма победа от 10 години. Преди битката Ник сподели, че ще се бие често, особено ако допусне загуби.

Масвидал обаче иска да гледа Ник само и единствено здрав и в добра физическа форма. Всички видяхме, че формата на Диас не е добра и това беше причината дни преди битката UFC да споделят, че боя ще е в средна категория, а не в полусредна.

В една от последните си медийни изяви Масвидал реши да говори за Ник и каза следното:

Гледах биткта на Ник Диас. Уважавам го като атлет и боец. Не знам откъде идва и дали не му трябват пари. Не изглеждаше така, сякаш Ник искаше да се бие. 

Може би той идва от място, което не познавам и му трябва този чек с парите. Бог да го благослови. Ник Диас не е този, който сме свикнали да гледаме. 

Искам да го видя здрав и на 100 % в клетката. Искам да го видя във форма и готов да се бие 3 или 5 рунда. Искам да го видя в клетката, но с много добро кардио.

Ако не е на 100 %, тогава не искам да го гледам как петни своето наследство. Наследството му в спорта е страхотно. 

Трябва ли Диас да продължи да се бие ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес