Зареждане

Масвидал иска Ковингтън или Ник Диас в края на годината

Масвидал иска Ковингтън или Ник Диас в края на годината
Публикувано на: Юли 8, 2021 в 04:00 ч
Най-лошото копеле в UFC ще се завърне в клетката през октомври или ноември. Хорхе Масвидал иска да се бие срещу Колби Ковингтън или срещу Ник Диас. Новината разкри Ибрахим Кава пред Ариел Хелуани. "Gamebred" вече направи 1 битка тази година и тя беше реванш с Камару Усман. Двамата се биха в края на април и Усман го победи с тежък нокаут. Така Хорхе е в серия от 2 поредни загуби за титлата от Усман.

Масвидал беше аут 2 години, но се завърна ударно и нокаутира Дарън Тил пред родните му фенове в Англия. Няколко месеца по-късно Хорхе приспа тежко Бен Аскрен за 5 секунди и записа най-бързата победа с нокаут в историята на UFC. В края на 2019 година Масвидал победи Нейт Диас и така спечели специален пояс, който го прави най-лошо копеле в UFC.

След този възход има и падения за Масвидал, който е готов да търси път към победите. Ковингтън вероятно ще се бие за титлата с Усман, което оставя само Ник Диас като вариант за завръщането на Масвидал. Има смисъл от битка между двамата, в която Ник да се опита да отмъсти за загубата на Нейт от Хорхе.

Вие как мислите ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес