Зареждане

Марвин Ветори удуши Карл Робърсън в 1-вия рунд

Марвин Ветори удуши Карл Робърсън в 1-вия рунд
Публикувано на: Юни 14, 2020 в 06:11 ч
Марвин Ветори сподели клетката с Карл Робърсън в подглавната среща на UFC on ESPN 10, което се провежда във Вегас. Битката между двамата бойци беше в средна категория. Имаше доста напрежение между тях, след като преди няколко седмици битката им пропадна. В началото двамата не бързаха да се хвърлят напред и застанаха в центъра на клетката.

Ветори дебнеше за ляво кроше, а Робърсън също изчакваше за своите шансове. Ветори вкарва джабове, а Робърсън опитва ритник в главата и след това още един. Марвин приключи с битката в стойка и пренесе нещата на земята. Двамата започват да се надиграват с борба, а Ветори опитва гилотина, но Карл се измъква. Ветори с нова гилотина, но Карл отскача от мрежата и пак се измъква.

Ново събаряне от страна на Марвин, който наказва своя опонент с граунд енд паунд, но Карл се защитава добре и не влизат сериозни попадения. В края на последната минута Ветори дочака своя шанс и приложи захват за предаване, с което накара Робърсън да се предаде. Ветори навлиза в серия от 3 поредни победи и предизвика Израел Адесаня на реванш. Карл от своя страна губи серия от 2 поредни победи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес