Зареждане

Марвин Ветори прие предизвикателството на Шара Магомедов: Внимавай какво си пожелаваш

Марвин Ветори прие предизвикателството на Шара Магомедов: Внимавай какво си пожелаваш
Публикувано на: Ноември 28, 2023 в 16:06 ч
Марвин Ветори привидно е приел предизвикателството на Шара Магомедов - човекът, когото той нарича "пират".

Що се отнася до новите участници, които са направили фурор, Шара Магомедов се намира на върха на този списък. Руската сензация, известен като "Bullet", притежава непобеден рекорд в професионалните смесени бойни изкуства. Миналия месец той направи своя официален дебют в Ultimate Fighting Championship, побеждавайки Бруно Силва с единодушно решение.

Оттогава насам Магомедов даде ясно да се разбере, че иска да се издигне в организацията. Всъщност това е толкова явно, че той действително прекара известно време в призоваване на имена като Марвин Ветори. Както знаем, Ветори е един от най-високопоставените в средната категория на UFC от много години насам.

В скорошен туит Веттори отговори откровено на предишните предизвиквания на Магомедов, докато феновете обмислят възможността за този сблъсък.

 
"Пиратът ме предизвика отново и единственото, което мога да кажа, е, че приемам предизвикателството с отворени обятия. Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се случи, казват хората."

Марвин Ветори се е бил с някои невероятно трудни опонента по време на престоя си в UFC и тази тенденция едва ли ще се промени. Той обаче трябва да работи усилено, за да се върне в графата с победите. Макар че миналата година победи Роман Долидзе, той претърпя и две загуби в последните си три мача от Джаред Каноние и Робърт Уитакър. Междувременно Магомедов е готов за следващата стъпка.

Бихте ли искали да видите как Марвин Ветори се изправя срещу Шара Магомедов? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес