Зареждане

Marlon Moraes: TJ Dillashaw заблуди феновете

Marlon Moraes: TJ Dillashaw заблуди феновете
Публикувано на: Април 5, 2019 в 00:00 ч
TJ Dillashaw се провали на допинг тест и оваканти титлата си в категория петел, защото не искаше да задържа развитието в категорията. Атлетическата комисия го наказа с една година и той ще може да се бие през януари, ако от USADA не му дадат по-дълго наказание. Dillashaw слезе в категория муха през януари, за да се бие с Henry Cejudo, но беше нокаутиран, а след битката пробите му били положителни за допинг. Сега той вече не е фактор и неговата титла е заложена и за нея ще се бият Marlon Moraes и Henry Cejudo на UFC 238. Moraes не вярва на това, че Dillashaw овакантил титлата, за да помага на категорията:



Няма начин. Той не сдаде титлата, за да помага на категорията. Това си беше негов ход, който на мен не ми хареса. Той се опитва да заблуди феновете като оваканти титлата и се направи на страхотен човек. Разбиар се, че не е направим това, за да помага на категорията. 

Той си мълчеше и не искаше да приеме битка с мен. Мисля, че всички виждат как той заблуждава хората. Той разбра за това, че се е провалил сутринта и не искаше да чака решенията на UFC и USADA. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес