Зареждане

Марлон Мораес: Майната му на Алдо

Марлон Мораес: Майната му на Алдо
Публикувано на: Януари 11, 2020 в 10:03 ч
Марлон Мораес не е доволен от приказките, които говори неговия сънародник Хосе Алдо. Двамата се биха във Вегас на UFC 245 през декември 2019 година. Битката им беше доста успорвана и стигна до решение, което беше раздвоено в полза на Мораес. Тогава двамата показаха уважение един към друг, но след битката нещата се промениха.

Алдо започна да говори, че е победил и критикуваше "Magic". Явно чашата е преляла и Мораес реши да загърби уважението. Марлон изгирна по адрес на легендарния си сънародник и ето какво сподели в интервю:


Точно сега нямам уважение към това момче. Не уважавам него, както и неговия екип заради тяхното държание. След битката ни Алдо взе микрофона и ме поздрави, без да има драми. Малко по-късно Алдо видя това, което говори Сехуди и се промени напълно. 

Започна да говори, че ме е победил и аз съм бил уплашен. Имам 30 битки в ММА и не се страхувам. Бия се с всички и не ме е страх. Бях малко нервен в битката с Алдо. Пред мен започна да говори така, сякаш е приел загубата, а след това говори друго. Майната му на това момче. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес