Зареждане

Марк Зъкърбърг наел цялата зала на UFC, за да гледа Дърн-Ян

Марк Зъкърбърг наел цялата зала на UFC, за да гледа Дърн-Ян
Публикувано на: Септември 30, 2022 в 10:00 ч
Събитието UFC Vegas 61, което ще се проведе този уикенд, ще бъде малко по-различно от обичайните шоута, които се провеждат в залата на UFC в Лас Вегас.

По-рано през седмицата от UFC пуснаха съобщение, разкривайки, че феновете и/или медиите няма да бъдат допуснати да присъстват на UFC Vegas 61. С други думи, това ще бъде закрито шоу. Изявлението може да се прочете по-долу: 

„UFC Fight Night: Дърн срещу Ян, което ще се проведе в Apex на 1 октомври, ще бъде затворено за обществеността и медиите. Медиите ще могат да присъстват на медийния ден, както и на официалното претегляне в петък."

В главната битка на събитието ще видим бой в категория сламка при жените. Макензи Дърн ще се бие с Шаонян Ян. По време на интервю в денят за медии Макензи Дърн сподели, че затварянето на института на UFC за галавечерта този уикенд, е заради Марк Зъкърбърг. 

„Знам, че Марк Зукърбърг плати, за да затъмнят цялото събитие. Знам, че той ще бъде там, но не знам дали ще бъде буквално той и съпругата му, или ще има приятели, или е просто като малко парти, не знам.", каза Дърн

Главният изпълнителен директор (CEO) на Facebook наскоро разкри интереса си към смесените бойни изкуства (MMA) с кратко видео, в което показа как тренира. Пред медиите в САЩ Дейна Уайт отрече твърденията на Дърн. Факт е обаче, че галавечерта този уикенд ще бъде затворена за медии и фенове.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес