Зареждане

Mark Hunt разкри мрачни детайли след години в тежки битки

Mark Hunt разкри мрачни детайли след години в тежки битки
Публикувано на: Септември 15, 2017 в 08:30 ч
 
Побойникът на UFC в тежка категория Mark Hunt има дългогодишна спортна кариера, включваща успехи на сцените на K-1, PRIDE и, разбира се, UFC.
 
Но тези успехи си имат цена...
 
43-годишният Hunt, заедно със ветерани като Wanderlei Silva, започват да страдат от симптоми на мозъчно увреждане, което включва загуба на памет и затруднен говор, неприятната част от бизнеса с удари е главата.
 
"Тялото ми е прецакано, но умът ми е все още тук. Все още имам усещане за себе си и знам както е правилно и неправилно, което е основното нещо. Понякога не спя добре. Можеш да ме чуете понякога да заеквам или да сливам думите си. Паметта ми вече не е толкова добра. Ще забравя нещо, което съм направил вчера, но си спомням за глупостите, които съм направил преди много години. Това е цената, която съм платил - цената на това, че съм боец. Но аз се борих с много допингирани момчета и получих тежки удари от такива хора, а това не е редно.", заяви Mark Hunt.
 
 
Hunt (13-11-1) се бори срещу забранените вещества за повишаване на спортните постижения през по-голямата част от кариерата си в смесените бойни изкуства, дори заведе дело срещу Brock Lesnar и UFC след положителния допинг тест на Lesnar след UFC 200.
 
Mark Hunt може да бъде видян да хвърля тежките си ръце срещу Marcin Tybura в UFC Fight Night 121 на 19-ти ноември в Сидни, Австралия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес