Зареждане

Марк Хънт загуби съдебно дело срещу UFC, Уайт и Леснар

Марк Хънт загуби съдебно дело срещу UFC, Уайт и Леснар
Публикувано на: Септември 28, 2023 в 02:00 ч
След 6 години във федералния съд Марк Хънт загуби делото си срещу UFC, Дейна Уайт и Брок Леснар.

Наскоро федерален съдия в Невада отхвърли останалата част от делото на Хънт, което беше възобновено през 2021 година. Тогава 
апелативен съд отмени предишни искове за измама и конспирация срещу UFC, Уайт и Леснар. 

Делото от Хънт беше заведено във връзка с неговата битка срещу Брок Леснар през 2016 година. Американският окръжен съдия Дженифър А. Дорси установи, че Хънт не е успял да докаже обвиненията си срещу триото.

Марк твърдеше, че UFC и Дейна Уайт са знаели, че Брок Леснар ще бъде на химия в битката им. Те направили заговор срещу него, за да го сбият срещу назобената звезда от WWE.

През юли 2016 година Марк се би срещу Леснар и загуби с решение. По-късно загубата беше отменена, след като Леснар даде положителна проба за допинг. 

Адвокатите на Хънт отказаха да коментират, а Дейна Уайт каза следното по темата:

„Слушайте, Марк Хънт загуби толкова много дела срещу нас. Това е лудост. Той е заблуден човек. Сега ще трябва да плати някои съдебни такси.“, каза Уайт.

През последните години Хънт не спираше да обижда Уайт и UFC. Toй се ядосваше, че те позволяват на назобени бойци да се бият, което може да доведе до смъртен случай.

Марк се раздели с UFC през 2018 година в серия от 3 поредни загуби. Той се би при тях 8 години и записа 8 победи, 8 загуби, 1 равенство и 1 несъстояла се битка.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес