Зареждане

Марин Мороз към Владимир Путин: Майната ти, кучко!

Марин Мороз към Владимир Путин: Майната ти, кучко!
Публикувано на: Март 1, 2022 в 05:00 ч
Състезателката на UFC в категория муха Марина Мороз не е с добро мнение за президента на Русия Владимир Путин. Вече няколко дни Русия и Украйна водят война, която засегна животите на много хора от двете страни.

Братята Кличко, Александър Усик, Василий Ломаченко и Ярослав Амосов се намират в Украйна и са готови да водят война със своите съседи. Мороз споделя, че нейното семейство също участва в конфликта.

Този уикенд тя ще се завърне в клетката, за да се бие с Мария Агапова на UFC 272 в Лас Вегас. Марина не се е била от 2 години и ще брани серия от 2 поредни победи. В интервю за TMZ тя коментира войната и каза:

"Сега е трудно за Украйна, защото има голяма война. Искам да подкрепя родината си, президента и военните. Искам да кажа, че не искаме война. Тревожа се за семейството си. 

В момента те бранят родината. Баща ми прави гранати. В момента много хора умират. Не искам да се случва нещо със семейството ми. 

Моето послание към Путин е: "Майната ти, кучко." Обичам си родината и Путин не трябва да пипа Украйна. Този уикенд ще покажа, че украинците сме силни."  

Мороз ще развява флага на родината си този уикенд в октагона на UFC.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес