Зареждане

Манел Капе твърди, че ще пребие Адесаня в уличен бой

Манел Капе твърди, че ще пребие Адесаня в уличен бой
Публикувано на: Декември 3, 2023 в 11:00 ч
На пресконференцията на UFC 293 през септември, претендентът в категория муха Манел Капе влезе в разгорещен спор с Израел Адесаня.

Капе, който първоначално трябваше да се изправи срещу съотборника на Адесаня, Кай Кара-Франс, се озова във война на думи с шампиона в средна категория по време на подготовката за събитието.

Докато словесният спаринг на Шон Стрикланд с Адесаня беше в центъра на вниманието, Капе и „Last Stylebender” се сблъскаха в запомняща се размяна на викове. Конфликтът ескалира, докато Капе стоеше твърдо в защита на позицията си срещу Адесаня, който подкрепяше Кара-Франс.

След пресконференцията, Капе разкри задкулисната среща с Адесаня в интервю с Майкъл Биспинг. Въпреки опита на Адесаня да се помирят, Капе отказа, подчертавайки липсата на братство между тях. Сега Манел си припомни за случката и се закани, че може да пребие Израел в уличен бой.

„Първо, ние не сме братя. Само защото сме от Африка, не сме братя. Кай-Кара може да се защити. Ако искате да се бием, нека се бием без камера. Кълна се в Бога, че ще го пребия. 

На улицата мога да го победя лесно, защото Изи е нещо като фалшив човек.“, заяви Капе.

За последно Капе победи Фелипе дос Сантос през септември. Това беше 4-та поредна победа за него в UFC. Сега той се готви за битка в средата на януари, която ще бъде срещу Матеус Николау.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес