Зареждане

Мамед Халидов с феноменален нокаут над Ашкам за 36 секунди

Мамед Халидов с феноменален нокаут над Ашкам за 36 секунди
Публикувано на: Октомври 11, 2020 в 00:41 ч
Легендарният бивш шампион в две категории на KSW, Мамед Халидов се завърна с гръм и трясък. 40-годишният чеченец сподели клетката с шампионът в средна категория Скот Ашкам в главната битка на KSW 55, което се проведе в Полша. Това беше втора битка между двамата, след като миналата година Скот успя да победи Халидов с решение в битка, която не беше за титлата.

Мнозина отписваха Халидов, който влезе в боя със серия от 3 поредни загуби, но той смълча критиците с феноменално изпълнение. Мамед вкара ритник от въздуха в главата на своя съперник и го прати на земята в тежък нокдаун. Ашкам видимо не знаеше къде се намира, а Халидов се нахвърли с още няколко удари и рефера спря боя, който продължи само 36 секунди.

С тази победа Мамед си връща титлата в средна категория и прекъсва серията от 3 поредни загуби. Той отново напомни за славното си минало, в което мачкаше конкуренцията. Мамед увеличи статистиката си на 35–7–2 в ММА, като 31 от победите са с приключване. Ашкам от своя страна губи серия от 5 поредни победи и това е първото му поражение в KSW. Двамата се разбраха за реванш и вероятно ще има трилогия.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес