Зареждане

Макс Холоуей: Много искам да се боксирам с Флойд Мейуедър

Макс Холоуей: Много искам да се боксирам с Флойд Мейуедър
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 09:21 ч
Преди известно време стана ясно, че легендарният шампион в бокса Флойд Мейуедър ще излезе от пенсия и ще заложи непобедената си статистика, която включва 50-0 на ринга. Мейуедър ще работи с Дейна Уайт и UFC, за да направят голямо събитие, на което той да се боксира с боец от тяхната организация. Вече видяхме веднъж как Флойд премери сили с ММА боец в лицето на Конър Макгрегър и го нокатуира.

Трудно ще се намери ММА боец, който да затрудни Флойд на ринга, но в такава битка се преследват парите, а не резултата. Веднага, след като стана ясно, че Флойд иска боец от UFC, заваляха предизвикателства към него. Макс Холоуей е поредния, който иска да премери сили с него на ринга и да прибере доларите. Ето какво сподели шампиона в категория перо пред TMZ за битка с непобедената легенда:


Ще видим какво ще стане. Разбира се, че мога да изкарам 12 рунда. Това е лесна работа. Сега имам важна битка пред себе си, но много бих искал да се боксирам с Флойд Мейуедър. Той е един от най-великите в бокса и да се боксирам с него е нещо, което определено искам. 

Винаги съм искал да се боксирам и ще видим какво ще стане. Знам какво трябва да направя, за да съм успешен в бокса. Не се страхувам да пробвам. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес