Зареждане

Макс Холоуей е готов за трилогия с Дъстин Порие

Макс Холоуей е готов за трилогия с Дъстин Порие
Публикувано на: Юли 15, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в категория перо Макс Холоуей е готов да направи трилогия с Дъстин Порие. Двамата направиха две битки в миналото. Първата им среща беше в категория перо през 2012 година.

Тогава Порие успя да спечели със събмишън в първия рунд и нанесе първа загуба в ММА за Холоуей. Седем години по-късно видяхме и втора битка, но този път в лека категория.

Двамата се биха в началото на 2019 година за временната титла и Порие успя да доминира и да спечели с решение. Така Макс има две загуби от Порие, който миналия уикенд победи Конър Макгрегър и стана още по-голяма звезда.

Макс успя да спре серия от 2 поредни загуби с победа над Келвин Кейтър в началото на годината. Той отново се представи на високо ниво и в интервю за TMZ разкри, че е готов за 3-ти бой с Порие:

Не пожелавам такава контузия на никого. Надявам се, че Конър Макгрегър ще се завърне. Ще видим какво ще стане. Не знам дали заслужава нова битка с Порие. 

Всички говорят за това кой е най-добър боксьор в UFC, но не са ме виждали още. Нека дойдат при мен. От UFC зависи кой е следващ за мен. Нова битка между мен и Порие ще е добър и забавен двубой. 

Искате ли трилогия между Порие и Холоуей ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес