Зареждане

Макгрегър: Вкарах на Хабиб 'Спрингбок' коляно в очната кухина

Макгрегър: Вкарах на Хабиб 'Спрингбок' коляно в очната кухина
Публикувано на: Ноември 25, 2022 в 00:00 ч
Конър Макгрегър даде име на нелегалния удар с колянo, който използва срещу Хабиб Нурмагомедов.

Суперзвездата на UFC Макгрегър се би с Нурмагомедов през 2018 г., но не успя, губейки със събмишън, а по-късно призна, че е нанесъл непозволен удар на шампиона в лека категория

Макгрегър нарече този удар с коляно - "Спрингбок".

„Наричам този удар с коляно „Спрингбок“ Помните ли Рийбок ? Да, добре, това е спрингбок. Виждали ли сте някога скок на спрингбок? Е, просто погледнете това коляно, спрингбок в очната му кухина.

Аз съм най-великият за всички времена във вкарването на невидими удари. Това е без съмнение. Бог да благослови мъртвите.", написа Макгрегър.

Конър не получи наказание по време на битката въпреки протестите на съперника си. "The Notorious" е провеждал кампания за легализиране на удара в рамките на MMA и призова голямата си армия от последователи да помогнат за прокарването на UFC.

"The Notorious" реши да нападне и Джо Роугън, който беше коментатор в битката. Роугън говореше как Хабиб разбива Конър, който явно не е съгласен с дългогодишния коментатор на UFC.

„Това беше непозволен удар с коляно в главата противинк, който е на земята. Млъкни, Джо. Ти, малък глупак. За какво говориш?! Смазвал това, смазвал онова. 

Това, което беше смазано, беше коляното ми в шибаната му очна кухина, нали? Това е коляно в главата на противинк, който е на земята. Обади се на ченгетата. По дяволите, Джо.

Какво мислите за изказванията на Макгрегър ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес