Зареждане

Макгрегър пусна видео от болницата и скастри Порие

Макгрегър пусна видео от болницата и скастри Порие
Публикувано на: Юли 12, 2021 в 07:56 ч
Конър Макгрегър е минал успешна операция на счупения си крак. Голямата звезда на UFC пусна видео от болницата и сподели, че всичо е минало перфектно.

"The Notorious" е изкарал в операционната 3 часа и лекарите смятат, че той ще се възстанови напълно след това счупване. Миналия уикенд в Лас Вегас Макгрегър си счупи крака в първия рунд на битката с Дъстин Порие.

Така той загуби трилогията, но смята, че загубата от Порие е нелегална. В своя акаунт в социалните мрежи Конър написа и каза следното от болницата:

Тъкмо излизам от операция. Всичко мина отлично. Чувствам се страхотно. Ще изкарам 6 седмици на патерици, а след това ще градим отново. Да го направим. Бог да ви благослови. 

Какво става бойни фенове ? Всичко мина по план и беше перфектно. Искам да благодаря на всички хора от цял свят за посланията. Надявам се, че сте харесали шоуто. 

Искам да благодаря на всички тези 21 800 души, които бяха в залата. Беше адски първи рунд. Би било хубаво да влезем във втория кръг и да видим какво щеше да стане. 

Такъв е бизнеса. Това беше чисто счупване на пищяла и не беше писано да бъде. Дъстин може да празува тази нелегална победа колкото си иска. Той не направи нищо в клетката и втория рунд щеше да го покаже. Ще се отърсим от прахта и ще се завърнем по-силни от всякога.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес