Зареждане

Махмуд Мурадов е освободен от UFC

Махмуд Мурадов е освободен от UFC
Публикувано на: Май 4, 2024 в 02:00 ч
Махмуд Мурадов вече не е боец на UFC. Мурадов е изненадан от новината и сподели, че я научил от медиите. Той трябваше да се бие на UFC 301 в Бразилия с Мишел Перейра, но се оттегли заради контузия. Махмуд се състезаваше за UFC от 2019 година насам и направи 7 битки при тях.

Той записа 4 победи, 2 загуби и 1 NC. През февруари тази година Мурадов се би с Алисхаб Кирзиев, но битката беше обявена за несъстояла се. Това се случи, след като Кирзиев бръкна в окото на Мурадов, който не успя да продължи:

„Здравейте на всички, току-що кацнах в Истанбул и като вас получих новината, че от днес не съм UFC боец. Писах им, защото не знам причината. Току-що получих съобщение с благодарности за всичко, бла бла бла, но не написаха причината. Няма значение, животът продължава. 

Не исках да свърша така, но такава е съдбата. Не съм разочарован, само малко тъжен. Все пак това е спорт и животът продължава. Ще видим какво следва. Вече имам някои предложения. Просто исках да ви кажа, но определено няма да прекратя кариерата си.“, каза Мурадов в социалните мрежи.

Мурадов е с рекрод 26-8-1 в ММА и приключва 20 от срещите си. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес