Зареждане

Магомедрасул Гасанов срещу Абдурахман Джанаев на АСА135

Магомедрасул Гасанов срещу Абдурахман Джанаев на АСА135
Публикувано на: Декември 9, 2021 в 02:00 ч
По всичко личи, че чеченската организация ACA са загубили търпение към безспорния шампион в средна категория Саламу Абдурахманов. Вече 2 години той е контузен и не може да брани титлата си.

Преди няколко седмици той трябваше да се бие с временния шампион Магомедрасул Гасанов, но пак се контузи и отпадна от срещата.

Това принуждава ACA да му отнемат титлата и за нея ще се бият Магомедрасул Гасанов и Абдурахман Джанаев. Срещата им ще се проведе на събитието АСА135, което ще се проведе на 28-ми януари 2022 година.

Гасанов е с рекорд 16-2 в ММА и идва след победа с нокаут над Никола Дипчиков. Магомедрасул е в серия от 11 поредни победи и печели 5 от срещите си с приключване. Той губи 2 пъти със събмишън и няма загуба от близо 7 години.

Джанаев от своя страна е с рекорд 15-2 в ММА и е в серия от 4 поредни победи. Той приключва 6 от срещите си и не е губил с приключване в кариерата си. Абдурахман печели 10 от последните си 11 битки в клетката. За последно той победи Фролов с решение в края на август.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес