Зареждане

Магомед Исмаилов загатна, че може да се бие с Шлеменко

Магомед Исмаилов загатна, че може да се бие с Шлеменко
Публикувано на: Февруари 19, 2021 в 05:00 ч
Голямата звезда в руския ММА Магомед Исмаилов реши да подразни своя върл враг Владимир Минеев и загатна, че може да се бие с Александър Шлеменко. В началото на месеца стана ясно, че Исмаилов и Минеев са се разбрали за реванш през есента. Сега обаче Магомед започна да си играе с психиката на Минеев и иска битката да бъде преместена за лятото.

В своя акаунт в социалните мрежи Исмаилов пусна видео, в което застана лице в лице с опитният ветеран Александър Шлеменко. Плешивия хищник написа, че може да се изправи срещу Шлеменко, който го бутна по време на заставането им лице в лице. В бъдеще е много вероятно да видим битка между двамата, защото те често говорят за такъв сблъсък.

Исмаилов е с рекорд 17-2-1 в ММА и е световен шампион по бойно самбо. Той също така е майстор на спорта на Русия и приключва 12 от своите битки. Магомед не е губил с нокаут в кариерата си и се намира в серия от 11 поредни победи. В последните си две битки той взе скалпа на две големи звезди в руския ММА в лицето на Александър Емеланенко и Иван Щирков.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес