Зареждане

Магомед Исмаилов: Тъжно е, че толкова хора биха Владимир Минеев

Магомед Исмаилов: Тъжно е, че толкова хора биха Владимир Минеев
Публикувано на: Декември 27, 2020 в 07:40 ч
Магомед Исмаилов е глобен с 10 000 рубли от Кунцевский съд в Москва заради масовия бой, който предизвика на галавечер в Русия. 34-годишния ветеран влезе в клетката на ММА събитие, за да отговори на предизвикателство от страна на Владимир Минеев. Двамата застанаха опасно близо и започнаха да се закачат, което доведе до ескалация на напрежението и нещата стигнаха до бой.

Вижте още - Исмаилов и Минеев предизвикаха масов бой на ММА събитие в Русия

В този бой се намесиха хора близки до Исмаилов и всички се нахвърлиха да бият Минеев. Много хора излязоха с критики за това, което се случи, а Исмаилов осъзнава, че не е било красиво. Двамата с Минеев имат вражда от години и се биха в клетката, а битката им завърши с равенство. Вероятно ще видим втора част в клетката, а Исмаилов реши да обясни какво точно се е случило.


Ето какво е неговото обяснение:

Преди битката между  Алиев и Гребнев, Владимир се приближи до мен и каза:„ Ще се биеш ли с мен? Сега ще вляза в клетката и ще те предизвикам. След битката Гребнев се опита да каже няколко думи. И в един момент Минеев се появява, взема микрофона от него и се вижда, че е развълнуван. 

В този момент вече бях ядосан, че той се държи по този начин. Може би щеше да бъде интересно шоу, ако не ме беше ядосал с неуважителното си поведение към човека, който току-що загуби и се опита да каже нещо. Когато се придвижих напред, той беше толкова уплашен, че почти се обърна. 

Той се дръпна, сякаш се канеше да бяга. Аз самият не очаквах, че ще се изплаши толкова. Той помисли, че ще посегне към мен и аз също ще трепна, но не трепнах. И това вече предизвика конфликт и битката започна с нас. 

Срамно е разбира се, че някой се е намесил. Не ми хареса много. Пречеха ми. Вероятно хората мислеха, че искат да ми помогнат, но наистина ми пречеха. Когато се бих с Александър или с Щирков, който е с 20 килограма по-тежък от мен, никой не ми помогна, аз се справих. И там щях да го направя сам. 

Да, смъмрих близките си, които на емоционален фон не се сдържаха, но се случи така, както се случи. Когато бях в клетката, не разбрах, че докато се разхождах там продължиха да бият Владимир. Вече видях това, когато напуснах полицията и прегледах ситуацията по телефона и с тъга видях, че толкова много хора искат да го бият. 

Беше ми неприятно да видя това. Това е много лошо, не можете да го направите. Но той също трябва да помисли защо толкова много хора са искали да го бият. След този конфликт видях Минеев в съда, той беше добре и въпросът му не се промени. Въпросът беше същият. Аз не знам и вие трябва да ми кажете. С кого трябва да се бия ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес