Зареждане

Магомед Исмаилов: Спасих Минеев от голям побой в Москва

Магомед Исмаилов: Спасих Минеев от голям побой в Москва
Публикувано на: Декември 29, 2020 в 07:00 ч
Магомед Исмаилов се обяви за герой след масовото сбиване, което предизвикаха с Владимир Минеев преди няколко дни в Москва. Двамата разпалиха отново своята вражда, която беше утихнала с времето. Исмаилов и Минеев се биха преди време и битката им завърши наравно. Двете звезди в руския ММА гледаха на живо ММА събитие в руската столица и Минеев реши да влезе в клетката, за да предизвика Исмаилов.

Вижте още - Исмаилов и Минеев предизвикаха масов бой на ММА събитие в Русия

Това провокира Исмаилов също да влезе в клетката и след няколко разменени приказки тръгнаха да се бият. Много от феновете влязоха в клетката, а повечето от тях бяха приятели на Исмаилов и се нахвърлиха да бият Минеев. В своята последна изява Магомед реши отново да коментира битката и сподели, че е спасил Минеев от сериозен побой в онази вечер. Ето какво каза Исмаилов:

Спасих Минеев, покрих го с тялото си. Вова, трябва да работиш върху себе си, върху отношението си към другите. Ние не сме звезди, ние сме обикновени хора! Вашата дума не винаги е приоритет, понякога е по-важно да изслушате млад и енергичен човек, който е загубил битката си.

Беше толкова напрегнат, че не можа да издържиш обичайната атака във вашата посока, беше уплашен като малко момче. Защо да правим шоу чрез такова вълнение?! 

Когато те съборих, ти се хвана за главата и се сви под мен. И аз като истински мъж покрих детето с тялото си и поех цялата вреда върху себе си. Всъщност аз съм герой, просто някои все още не са осъзнали.

Припомнете си какво стана:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес