Зареждане

Магомед Исмаилов с трудна победа над Иван Щирков

Магомед Исмаилов с трудна победа над Иван Щирков
Публикувано на: Декември 13, 2020 в 21:41 ч
Магомед Исмаилов успя да се справи с мощният си съперник Иван Щирков. Двамата оглавиха ACA 115, което се проведе преди малко в Москва. Битката им беше в полутежка категория и стигна до съдийско решение.

В началото двамата започнаха да се преследват и опитваха да си вкарат тежки крошета. Щирков беше доста агресивен, но Исмаилов не му отстъпи. Магомед вкара силен ляв и наруши баланса на Иван, който остана на крака. Магомед пресира и държи центъра, а Щирков е приклещен до мрежата. Опит за събаряне от Щирков, но без успех. Двамата влизат в клинч и Исмаилов опитва събаряне, но без успех.

Мощно коляно от Исмаилов и нов опит за събаряне, но и този път не става. Магомед скъсява дистанцията и хваща крака на Щирков в опит да го събори, но пак няма успех. Тежки удари от Исмаилов в края на рунда, а Иван опитва атрактивно изпълнение, но не намира целта. Боя се пренася на земята и край на рунда. Във втория рунд двамата си размениха тежки крошета, след които Исмаилов вдигна Щирков и го тръшна на земята.

Исмаилов доминира на земята и не след дълго се изправят на крака. Магомед е по-бърз от Иван, който вече диша тежко. В края на рунда битката се пренася на земя, където Исмаилов е доминант. В последния рунд Исмаилов продължи да бъде по-активен и по-бърз от Щирков, който нямаше въздух и чакаше на контра. Двамата влязоха в клинч, където Магомед наказа с ъперкът.

Последваха събаряния и контрол от Исмаилов. Щирков просто доиграваше срещата и с нищо не заплаши своя съперник. Битката стигна до решение, което беше единодушно в полза на Исмаилов - (29-28, 30-27, 30-27, 30-27, 29-28). С тази победа Магомед навлезе в серия от 11 поредни победи. След битката той остави ръкавиците си в центъра на клетката и загатна за оттегляне, но малко по-късно си ги прибра.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес