Зареждане

Магомед Исмаилов: Няма да е лесно срещу Иван Щирков

Магомед Исмаилов: Няма да е лесно срещу Иван Щирков
Публикувано на: Ноември 21, 2020 в 02:00 ч
Един от най-добрите бойци в Русия влиза в клетката за втори път тази година. Магомед "Плешивия хищник" Исмаилов оглавява галавечерта ACA 115, която ще се проведе на 12-ти декември. Негов съперник ще бъде печално известният Иван "Уралския хълк" Щирков. Битката им ще е в полутежка категория.

34-годишния Исмаилов записа голяма победа над Александър Емеляненко под банера на чеченската организация през юли. Той смаза Александър и го нокаутира в 3-тия рунд на ACA 107. Исмаилов е с рекорд 16-2-1 в ММА и се намира в серия от 10 поредни победи.

Щирков от своя страна се прочу преди година, след като подписа с UFC и не успя да дебютира. Той се провали на допинг тестовете и получи 2 години от USADA, с което приключи неговата авантюра в UFC, която продължи само няколко седмици.

Сега много хора очакват с нетърпение тази битка и смятат Исмаилов за голям фаворит. Той обаче не вижда така нещата и споделя, че очаква тежък сблъсък. Ето какво сподели Магомед преди боя:

Мисля, че много хора искат да спечеля. Не мисля, че залагам всичко в тази битка. Да,  Щирков загуби от Еномото, но неговият рекорд е 17-1-1 в клетката. Аз от своя страна съм с рекорд 16-2-1 в ММА. Искам да се изравня с него по победи. Никой няма да се обиди от това. 

Иван Щирков има добър път в ММА. Той се е състезавал в тежка и средна категория. Хората се опитват да ме успокояват, но ми е трудно да съм фаворит. Едно е, когато казват, че сега Емеляненко ще те унищожи и това допълнително те мотивира. 

Друго е, когато казват, че ще унищожиш противника. Това не те мотивира. Трябва да съм максимално концентриран, защото Щирков не е лесен боец.

Кой ще победи в битката, която е една от най-големите в Русия за 2020 година ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес