Зареждане

Магомед Исмаилов готов да се бие в UFC, но само за 1 битка

Магомед Исмаилов готов да се бие в UFC, но само за 1 битка
Публикувано на: Ноември 1, 2020 в 05:00 ч
Една от най-големите звезди в руския ММА е готов да се пробва в UFC. Магомед Исмаилов вярва, че е могъл да вдигне доста шум в UFC, но това време е отминало. Той обаче е съгласен да се пробва, но иска това да се случи на събитие в Русия и да му предложат договор само за 1 битка.

34-годишния ветеран е световен шампион по бойно самбо и майстор на спорта на Русия. Той се състезава в чеченската организация ACA и през декември ще се бие срещу Иван Щирков. В интервю за медиите в Русия опитния ветеран сподели следното:

Имаше време за UFC, но го пропуснах. Тогава можех да дам газ и да вдигна шум при тях. Просто в този момент всичко не беше така гладко, както сега. Имах много трудности. Не можех да си позволя да вляза при тях. Изоставих тази идея и си върших работата тук в Русия. 

По-лесно е да работя тук, отколкото да се чудя какво ще правя там. Няма смисъл да започвам нещо от нулата за пореден път. Тук сеех, тук ще жъна - стига. Сега, колкото и да ми плащат тук, те няма да са готови да ми платят толкова. 

Но ако ми предложат битка в Русия ще приема и ще се бия. Условието е да бъде договор само за 1 битка.

Магомед е с рекорд 16-2-1 в ММА и се намира в серия от 10 поредни победи. В своята последна битка той спука от бой Александър Емеляненко през юли тази година. Исмаилов приключва 12 от битките си и никога не е губил с нокаут в кариерата си. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес