Зареждане

Магомед Исмаилов: Емеляненко ме подценява, но го чака тежка вечер

Магомед Исмаилов: Емеляненко ме подценява, но го чака тежка вечер
Публикувано на: Януари 26, 2020 в 06:00 ч
Магомед Исмаилов се готви сериозно за предстоящата си битка с Александър Емеляненко. Двамата ще се бият в главната битка на ACA 107, което ще се проведе на 3-ти април в Москва. Исмаилов е с рекорд 15-2-1 в ММА и се намира в серия от 8 поредни победи. Той не познава вкусът на загубата вече 6 години и е уверен преди двубоят.

Магомед се похвали в социалните мрежи, че прави спаринги с по-едри бойци от Емеляненко и го предупреди, че трябва да подходи сериозно, защото го чака тежка вечер. Емеляненко от своя страна се е отдал на пиянство и отново е в ареста. Явно това не се харесва на Магомед, който обещава сериозни проблеми за своя опонент на 3-ти април:


В последните си публикации в социалните мрежи реших да покажа моите спаринг партньори, които са по-едри от Александър Емеляненко. По този начин се опитах да мотивирам Александър, така че той да се подготви възможно най-сериозно за тази битка. Явно той ме подценява. 

Той си мисли, че аз съм просто един дребен, плешив боец, но на 3-ти април го чака много тежка вечер. Той трябва да се стегне и да подходи отговорно към тази битка. С цялото ми уважение към Миша Кокляев искам да кажа: Саша, аз не съм Миша. Нашият приятел. 

Ще бъде много трудна нощ. Подготви се за нея. Някой му обясни, че ще има сериозни проблеми. Като цяло, не ти пука, ако трябва да бъда честен. Просто докарай задника си в клетката и там няма значение в какво състояние ще бъдеш.

Александър Емеляненко не приема нещата сериозно и все още е в ареста. Той беше арестуван преди няколко дни, защото се напил и започнал да буйства в заведение. Емеляненко получи обвинения в дребно хулиганство и ще остане в ареста 7 дни. Неговия адвокат пусна молба за намаляване на времето в ареста, но съдът отказа.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес