Зареждане

Магомед Анкалаев срещу Кутелаба 2 на UFC Fight Night 175

Магомед Анкалаев срещу Кутелаба 2 на UFC Fight Night 175
Публикувано на: Август 22, 2020 в 07:42 ч
Магомед Анкалаев и Йон Кутелаба получават пореден шанс да направят своята втора битка. Двамата бойци се биха в началото на годината и Анкалаев успя да победи с нокаут за 38 секунди. Тогава Кутелаба се пристори на наранен и заблуди рефера да спре битката. Разбира се, Йон си беше виновен в тази ситуация, но от UFC уважиха исканията му за реванш.

Двамата трябваше да се бият през април, но боя им пропадна, след като Магомед заседна в Русия. UFC им дадоха втори шанс за UFC 252, но Кутелаба даде положителна проба за коронавирус и се оттегли от срещата. Сега бойците получават 3-ти шанс и ще се бият на UFC Fight Night 175, което ще се проведе в края на месеца във Вегас.

Магомед е с рекорд 14-1 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи, от които 3 с нокаут. Той няма загуба от две години и не е губил с нокаут в своята кариера. Анкалаев успява да нокаутира 8 от своите съперници в клетката. Кутелаба от своя страна е с рекорд 15-5-1 в ММА. Той е с рекорд 4-4 в последните си 8 битки и преди загубата от Анкалаев, Йон нокаутира Раунтри преди година. Йон приключва 14 от своите битки в клетката. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес