Зареждане

Магомед Анкалаев се справи с Никита Крилов във Вегас

Магомед Анкалаев се справи с Никита Крилов във Вегас
Публикувано на: Февруари 28, 2021 в 05:05 ч
Магомед Анкалаев и Никита Крилов споделиха клетката в подглавната битка на UFC Fight Night 186, което се провежда в Лас Вегас. Битката им беше в полутежка категория и видя и трите рунда, които бяха предвидени.

В първия рунд Крилов започна с ритници, след което настоятелно търсеше събаряне, но не го постигна. Магомед се защити и битката продължи в стойка, където Никита беше с една идея по-добър. В края на рунда Акналаев също опита събаряне, но не пожъна успех. Крилов вкара повече значителни удари в този рунд и много хора бяха на мнение, че го спечели.

Във втория рунд двамата разменяха удари в стойка и от двете страни валяха тежки попадения. В края на рунда Анкалаев успя да събори Крилов на земята и зае доминантна позиция. Надиграването на земя продължи и рунда приключи. Анкалаев го спечели този път.

В последния рунд Магомед вкара силен удар в главата на Крилов и едва не му я откачи. Двамата знаеха, че този рунд е решаващ и Анкалаев реши да играе на сигурно Той залепи Крилов към мрежата, след което го събори на земята. Почти през целия рунд Анкалаев контролираше боя и записа още 1 събаряне. Крилов изглеждаше безпомощен, докато Анкалаев го държеше към мрежата и вкарваше удари.

Битката им стигна до решение, което беше в полза на Анкалаев - (29-28, 29-28, 29-28). С тази победа Магомед навлезе в серия от 6 поредни победи и ще влезе в топ 10 на полутежка категория. Крилов от своя страна отново се връща към загубите.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес