Зареждане

Macy Chiasson остана без дом след рухване на строителен кран в Далас

Macy Chiasson остана без дом след рухване на строителен кран в Далас
Публикувано на: Юни 12, 2019 в 11:29 ч
Състезателката на UFC в категория петел Macy Chiasson е била близо до смъртта, след като силен вятър съборил строителен кран в американския град Далас. При рухването на съоръжението е загинала една жена, а шестима души са ранени. Състоянието на двама от пострадалите е критично, според говорител на пожарната служба в града.

Кранът е паднал върху жилищна сграда, която ще бъде претърсена, за да се установи дали в нея има още пострадали или загинали хора. За нещастие на ММА състезателката това е била сградата, в която те живеела. Ето какво сподели останалата без дом Macy в интервю за ТMZ:


Имам късмет, че оцелях. Все още съм в шок и треперя. Ако видите къде точно падна този кран, ще разберете, че аз съм била в червената зона, защото моя апартамент беше първи в червената зона. Загубих всичко. Веднага щом чух звуците и трусът повиках кучето си и избягахме. 

Дори нямах време да си взема обувки. Хората бяха в паника и бягаха. Всичко беше напълно разрушено. Съчувствам на всички хора, които по някакъв начин бяха засегнати от тази трагедия. Благодаря на всички, които те интересуват от мен. 

Macy е непобедена в ММА с рекорд 5-0, от които 3 победи са в UFC. Mиналата година тя успя да спечели The Ultimate Fighter 28. Chassion влезе в клетката миналия месец и успя да нокаутира Sarah Moraes, което й спечели бонус.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес