Зареждане

Люк Рокхолд: UFC са мафия, а Дейна Уайт е тиранин

Люк Рокхолд: UFC са мафия, а Дейна Уайт е тиранин
Публикувано на: Април 2, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория Люк Рокхолд планира да се завърне в октагона на UFC. 36-годишния ветеран загуби последната си битка преди 2 години. Той се качи в полутежка категория и беше нокаутиран от Ян Блахович.

Рокхолд отново си тръгна със счупена челюст и обмисляше оттегляне от ММА. Люк печели само 1 от последните си 4 битки в UFC и 3-те му последни загуби са с нокаут. Той е с рекорд 16-5 в ММА и всичките му загуби са с нокаут.

Дейна Уайт призова Рокхолд да се оттегли от ММА, но той не смята да го прави. В една от последните си изяви за медиите Рокхолд реши да поговори за своя шеф, както и за UFC. Ето какво сподели Рокхолд:

Битките са като мафия. Има много мафиотски тактики в преговорите и се опитват да те прецакат. Трябва да си знаете цената, защото ако не я знаете, тогава други ще ви я кажат. В този случай вашата цена ще бъде по-малка от реалното. Загубих титлата, а Дейна Уайт дойде и се опита да ме смаже психически. 

Тогава му казах да отива на майната си. Казах му да не ми предлага глупости, защото знае кой съм и какво направих. Заради това се занимавах с мода, за да се възползвам. Нямаме ръководен орган. Имаме егоистичен тип, който е тиранин. 

Никой няма да се застъпи за теб, трябва да си вдигнеш задника, да се бориш и рискуваш, защото в противен случай ще се отнасят с теб като с кучка. Не разбирам защо се опитва да омаловажава бойците, когато не се е бил дори 1 път. Той е промоутър. 

Имаме нужда от управителен орган, който да дава на хората това, което заслужават. Уайт не играе честно. Мисля, че ще се бия в края на лятото. Рамото ми създава проблеми, но вече се оправям. Натискам, за да вляза във форма. Чувствам се добре.

Ще успее ли Рокхолд да се върне към победите ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес