Зареждане

Люк Рокхолд: Джейк Пол е корав, но не е истински боец

Люк Рокхолд: Джейк Пол е корав, но не е истински боец
Публикувано на: Септември 6, 2021 в 03:00 ч
Люк Рокхолд не е впечатлен от Джейк Пол. Бившия шампион на UFC в средна категория смята, че бокса е различен от битките. Бокса бил представление, а истинските битки се случвали в клетката. Рокхолд призова Пол да влезе в ММА, за да се докаже като истински боец.

Често Пол говореше за ММА, но накрая си призна, че няма да се бие в клетката, защото ще бъде удушен. Люк се готви за битка с Шон Стрикланд през ноември и реши да поговори за Джейк Пол.

Наскоро Джейк успя да се справи с Тайрън Уудли и победи втори ММА шампион през 2021 година. Ето какво е мнението на Рокхолд за бокса и за Джейк:

Джейк Пол е корав. Той обаче не е професионален боксьор. Пол е кораво хлапе, което показа, че може да поеме удари, след което да продължи. Той е добър боксьор. Битките обаче са нещо различно. 

Всички трябва да разберем, че бокса не е битка. Слагаш ръкавици на двама състезатели, с което ограничаваш техните бойни умения. Бокса не е битка, а представление. Това е една по-ниска версия на битка. 

Джейк Пол не е истински боец. Ако Джейк иска да е истински боец, то нека сложи малките ръкавици и може да свършим работа. Той обаче не го иска. 

Прав ли е Рокхолд ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес