Зареждане

Lyoto Machida: Ще победя отново Gegard Mousasi и той няма да има оправдания

Lyoto Machida: Ще победя отново Gegard Mousasi и той няма да има оправдания
Публикувано на: Септември 17, 2019 в 10:32 ч
Качил: DoloR 
Ветераните Lyoto Machida и Gegard Mousasi ще се изправят отново един срещу друг, но този път няма да е в UFC, а при конкурентите от Bellator. Двамата ще се бият в подглавната битка на Bellator 228, което ще се проведе на 28-ми септември в Калифорния. Machida успя да победи с решение Mousasi преди 5 години на събитие, което от UFC организираха в Бразилия.

Битката им беше доста интересна и Lyoto я спечели единодушно, а след това двамата взеха бонус за битка на вечерта. Сега залогът във втората им среща е претендентското място за титлата в средна категория и Lyoto иска да победи отново, но този път с нокаут. Mousasi често търси оправдания за първата загуба от Machida и сега "The Dragon" смята да му спре тока:


Не съм афектиран от приказките, които той не спира да приказва. Ще се бием отново за втори път и при победа за мен мисля, че няма повече да има оправдания. На 100% съм фокусиран за срещата и искам да си свърша работата. Без оправдания този път. 

Исках да се бия за титлата с Lovato, но разбрах, че той е контузен и няма да може да се бие през септември. Искам да се бия често и веднага приех битката с Mousasi. Спомням си, че първата битка беше доста тежка. Битката беше цели 25 минути и си спомням, че се събаряхме в нея. Помня, че през цялото време контролирах нещата. Вярвам, че мога да го победя. Да, той е корав опонент, но вярвам в себе си. 

Вярвам, че мога да го нокаутирам и да го контролирам. Все още смятам, че съм експлозивен боец. Mousasi не е такъв. Той го дава стъпка по стъпка и става опасен с минаването на времето. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес