Зареждане

Lyoto Machida победи Rafael Carvalho в дебюта си за Bellator

Lyoto Machida победи Rafael Carvalho в дебюта си за Bellator
Публикувано на: Декември 16, 2018 в 07:08 ч
Бившия шампион на UFC, Lyoto Machida дебютира днес за Bellator. Той се изправи срещу бившия шампион в средна категория на Bellator, Rafael Carvalho в подглавната битка на Bellator 213, което се провежда в Хаваи. В първия рунд интересните моменти не бяха много, защото двамата уважаваха играта си прекалено много и играеха от дистанция като си вкарваха удари с крака. Carvalho успя да скъси дистанцията и вкара силен десен, който най-вероятно счупи носа на Lyoto и той започна да кърви.

Във втория рунд двамата отново продължиха да играят от дистанция и рядко скъсяваха дистанцията, но Rafael отново вкара комбинация на Machida, който се подхлъзна и падна на земята, но веднага се изправи. Machida разчиташе на удари с крака и вкара доста добър такъв в главата на Carvalho. Във третия рунд Machida успя да свали на земята Carvalho и го доминира през този рунд като накрая дори му приложи гилотина, но времето изтече. След края на трите рунда  съдиите дадоха победа с раздвоено решение за Machida - (29-28, 28-29, 29-28)


След края на битката Machida си пожела битка с шампиона в категорията, който е Gegard Mousasi, ной той ще защитава титлата си срещу Rafael Lovato и явнo Machida ще трябва да почака.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес