Зареждане

Lyoto Machida: Доволен съм, че се махнах от UFC

Lyoto Machida: Доволен съм, че се махнах от UFC
Публикувано на: Септември 18, 2018 в 11:04 ч
Преди няколко месеца Lyoto Machida реши, че му е време да се махне от UFC и подписа с конкуренцията от Bellator. Machida  беше наказан от USADA за 18 месеца, защото се провали на допинг тест. Lyoto се завърна през 2017, но беше нокаутиран от Derek Brunson.

Няколко месеца по-късно той нанесе първа загуба в кариерата на Eryk Anders, а след това нокаутира брутално Vitor Belfort. Бившият шампион не стоя дълго свободен агент и въпреки че от UFC му предложили това, което му предлага Bellator, Lyoto избра да се пробва на ново място и е доволен от това:

Говоря ви от дъното на сърцето си. Много съм доволен, че се махнах от UFC. Наистина съм много щастлив и това беше добре за мен. Доста хора все още искат да се бият с мен, което значи, че все ище съм интересен на хората и сега повече отвсякога искам да се тествам и да седокажа.

Решението беше трудно, защото наистина харесвам UFC. Мога да кажа само хубави неща за моя стар дом. В добри отношения съм с всички там. В добри отшения съм и с Fertittas и те винаги са ме уважавали и точно заради това беше трудно.

Харесва ми отношението на хората в Bellator към мен. Чувствам се у дома си тук. Тук е различно, защото в UFC се чувствах дистанциран от всички. В Bellator не е така, защото мога да говоря личон с Mike Koganи също така с Scott Coker. Всичко е страхотно тук и много ми харесва.

Lyoto Machida ще дебютира срещу Rafael Carvalho на 15 декември в Хаваи. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес